آرشیو
طراح قالب
Tebyan

اصلاً تعجب نكنيد ! درست است  و حداقل تيتر آن بدون غلط تايپ شده!

لكن تفسير جالبي دارد كه بايد با دقت بخوانيد ؛

اولا": تغييرزمان ظهور و تاخير و نقديم آن امر ممكني است و عوامل اختياري هم دارد مثل چگونگي عملكرد ما شيعيان كه براي مطالعه  تفصيل آن را  در بخش دين وانديشه سايت ما مي توانيد جستجو نماييد.

ثانياً:براساس اصل دوم متمم قانون اساسي ايران مصوب۱۲۸۵هجري شمسي،چيزي به تصويب رسيد كه به صراحت آن مصوبه" تا زمان ظهور حضرت حجة عصر عجل الله فرجه  تغيير پذير نخواهد بود" كه  خود بيانگر نكات جالبي است؛

نكته اول: اين اصل پيش از ظهور امام زمان (عجل الله فرجه الشريف ) تغيير كرده است !

نكته دوم :چرابايد چنين مي شد!  كه اين مطلب ،خود نيازمند چندين مقاله است و ما درزير نكاتي در مورد اين اصل كه علي رغم قيد  " تا زمان ظهور حضرت حجة عصر عجل الله فرجه  تغيير پذير نخواهد بود"  ، دگرگون شده و اصل 4 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران شكل جديد آن است و نيز درباره برخي ديدگاههاي غرب زده گان در مورد آن در حد مجال نكاتي را تقديم مي نماييم.

با پيروزي انقلاب اسلامي ايران و گذشت قريب 30 سال از آن هنوز شاهد لازم الاجرا بودن برخي قوانيني هستيم كه مربوط به پيش از پيروزي انقلاب اسلامي مي‌باشند و گاه داراي اهميت فوق‌العاده نيز مي‌باشند كه خود اين مساله را از زواياي گونه گوني قابل توجه كرده است.

برچسب ها :

يكي از بركات انقلاب اسلامي و نهضت امام خميني را بايد تغيير سياست ايران در برابر ابرقدرتها دانست. ايران كشوري بود وابسته و جز اقمار بلوك غرب اما در همسايگي با ابرقدرت شرق و همين موقعيت جغرافيايي و ژئوپوليتيكي براي غرب و شرق آنرا از اهميت و جايگاه ويژه اي برخوردار كرده بود. اين بماند كه در سالهاي دور حتي قدرتهاي موجود آن روز ايران را به سه قسمت تقسيم كرده بود، قسمتي از شمال تا ميانه ايران زير نفوذ روسيه و منطقه اي از جنوب تا ميانه وابسته بود به آنچه امروز به جهان غرب موسوم شده است. آن روز انگليسي ها منشاء قدرت بودند، و قسمت ميانه ايران به منطقه بي طرف موسوم بود. از همان گذشته هاي دور، دو قدرت برتر جهان به ايران چشم دوخته و هرگز از آن غافل نبودند. براي برخي افراد مغرض نتايج بدست آمده از استقلال ايران كاري عادي يا ساده است و حتي گامي فراتر از آن، معتقدند كاري نشده است. لازم است به تحليل سخنان معاون پارلمان روسيه آقاي الكساندر ونگر وفسكي در سالهاي 73-1372بپردازيم بلكه حداقل كينه ورزان به استناد اقرار سخنان ايشان اندكي به جاده هدايت نزديكتر شوند. مي دانيم كه روسيه يكي از قدرتهايي بود كه در ايران نفوذ و جايگاهي خاص داشت. اگر محمدرضا پهلوي به نحوي روسيه را راضي نمي كرد و بگونه اي با او كنار نمي آمد، هرگز نمي گذاشتو اجازه نمي داد كنار گوش رهبران كرملين با وجود چند هزار كيلومتر مرز مشترك آبي - خاكي، ايران پايگاه امريكا باشد. معتقدم تقسيم بندي دو بلوك و دو ابرقدرت آن روز در جهان با توافق ضمني يكديگر انجام مي گرفت.اصولا شورويچندان خوشحال نبود كه يكي از بزرگترين همسايگانش در اختيار امريكا باشد. البتههر دو ابرقدرت سعي داشتند در مراكز حساس ايران عوامل و نيروهايي را حتي درنقش جاسوس و غيره وارد كنند. بخصوص نسلي كه در آغاز دهه سوم انقلاب در اوججواني است بايد بداند كه حتي پس از پيروزي انقلاب اسلامي و تثبيت نظام اسلامي و فعاليت ارگانهاي سياسي - حقوقي و فرهنگي كشور وقتي ايران تصميم گرفت گازي را كه مجاني به روسيه ارسال مي شد ببندد، براي روسيه بسيار ناخوشايند بود و نمي توانست واقعيت استقلال خواهي و مستقل زيستي ايرانيان را درك كند. تا چه رسد به اينكه دولتمردان ايراني حتي خواهان فروشگاز باشند و روسيه اي كه ساليان سال گاز ايران را مجاني مي برد. اينك به ازاي گاز، وجهي پرداخت كند. اصولا روسيه خيلي كندتر و با درنگ و تامل بيشتراز غرب به طرح و قبول برخي از واقعيات جهان اقرار مي كند از نظر صاحب اين قلم اين سخنان آقاي الكساندرو نگروفسكي بيشتر يك اعتراف و اقرار بزرگ تاريخي است تا يك مصاحبه عادي و تعارفاتي. نخست عين سخنان ايشان را مي آوريم و پس از آنان به نكاتي از متن مصاحبه ايشان مي پردازيم:

مسكو - خبرگزاري جمهوري اسلامي:

معاوندوماي روسيه ضمن تاكيد بر لزوم گسترش روابط دوستانه اين كشور با جمهوري اسلامي ايران براي خنثي كردن توطئه هاي بين المللي امريكا تصريح كرد، ايرانبزرگترين و با حيثيت ترين كشور منطقه در آخر قرن جاري است.

الكساندرو نگروفسكي در گفتگوي اختصاصي باخبرگزاري جمهوري اسلامي در مسكو از ايران به عنوان يكي از مراكز عمده ژئوپوليتيكي آسيا نام برد و تاكيد كرد " آنچه در ايران به وقوع مي پيوندند مي تواند تاثير بسيار عظيمي در اروپا و آسيا داشته باشد."

وي اعتراف كرد انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره)بر قسمتهاي زيادي از شوروي سابق كه قبلا زير نفوذ كمونيسم بود تاثير فراواني گذاشته است.

ونگروفسكي از جنگ عراق عليه ايران به عنوان توطئه مشترك رژيم صهيونيستي و حكومت كمونيستي شوروي سابق عليه جمهوري اسلامي ايران نام برد و يادآور شد تضعيف عراق و ايران به نفع آنها بود.

ويبا تاكيد بر اينكه ايران براي روسيه جديد اهميت فراواني دارد، افزود ما پساز خروج سربازان ارتش سرخ از افغانستان نزديك شدن جهان اسلام به سر حدات روسيه و تلاش امريكا براي تاثير بر نقشه ژئوپوليتيك آرزو داريم دولت دوستي چون جمهوري اسلامي ايران كه مي تواند ضامن ثبات منطقه و حلال برخي از مشكلات فعلي جهان باشد داشته باشيم.

كشوري كه از جهاتي زير سلطه شوروي سابق بوده است، اينكه بجايي رسيده است كه روسيه روي نزديك شدن جهان اسلام (بخصوص ايران) به سر حدات كشورش حساب كند. بي ترديد معاون پارلمان روسيه فردي نبوده است كه از روي بي تجربگي اين حرفها را بزند، چنين افرادي كه در موضع اجرايي بالا در كشور قدرتمندي چون روسيه قرار دارند همه حرفهايشان حسابشده و معقولانه است.

برچسب ها :

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا ، به نقل از روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي ، دراين همايش حجت الاسلام والمسلمين سيد محمود دعايي نماينده ولي فقيه در موسسه اطلاعات گفت: امام راحل داراي ويژگي‌هاي بسيار بارز اخلاقي بودند و اخلاص و تقوا ايشان را از ديگران متمايز كرده بود.

وي با بيان اينكه بنيانگذار جمهوري اسلامي از بدو تولد با مبارزه با ظلم و ستم آشنا بودند، افزود: دوران شكل‌گيري شخصيت ايشان با مبارزه پدر بزرگوار و عمه رشيدشان در برابر خان‌هاي زورگو شكل گرفت.

دعايي با بيان اينكه امام خميني(ره) دوران جواني به عنوان يك چهره موفق در حوزه علميه قم مطرح شدند، تصريح كرد: امام راحل از همان دوران جواني به تحليل ريشه‌هايي كه قصد نابودي روحانيت را داشت، پرداختند.

وي گفت: ايشان از ابتدا فهميدند، مرجعيتي كه از پشتوانه مردمي برخوردار نباشد نمي‌تواند در برابر رژيم پهلوي ايستادگي كند و به همين دليل زمينه حضور آيت‌الله العظمي بروجردي را در قم فراهم كردند. البته به خاطر دسيسه برخي اطرافيان تصميماتي كه امام خميني(ره) از اين مرجع عاليقدر انتظار داشتند، اتخاذ نشد.

دعايي تصريح كرد: امام خميني(ره) در كسوت يك روحاني متعهد و مبارز هميشه به مسائل روز جامعه توجه داشتند.

وي اضافه كرد: امام خميني(ره) در بدو تبعيد به عراق با خلوص و فروتني سعي كردند كه براي حفظ وحدت و كيان دين خود را منطبق با نظر ديگر مراجع كنند و در تصميم گيري با آنها مشورت مي‌كردند.

نماينده ولي فقيه در موسسه اطلاعات با اشاره به روشنگري‌هاي امام خميني در زمان تبعيد اظهار داشت: افشاگري، روشنگري و رهبري مردم توسط امام راحل در زمان تبعيد، رژيم شاهنشاهي را به هراس انداخته بود.

وي با بيان اينكه در زمان اوج گيري مبارزات ،گروهي دست به درگيري مسلحانه زده بودند، بيان داشت: گروهي به درگيري مسلحانه دست زده بودند و از امام راحل نيز مي‌خواستند كه از آنها حمايت كنند، ولي امام با آن بينش والايي كه داشتند، دريافتندكه اين گروه در آينده به انحرافات اعتقادي خواهند رسيد و غلي رغم اصرار اطرافيان از آنها حمايت نكردند

برچسب ها :
اين بازديد با همكاري سازمان آموزش و پرورش و ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين و سازمان فرهنگي، ورزشي شهرداري به منظور معرفي و آشنايي دانش آموزان از جاذبه هاي تاريخي قزوين بود كه در دو نوبت صبح و بعدازظهر از بناهاي تاريخي كاخ موزه چهلستون، موزه شهر قزوين، حمدا... مستوفي،‌ كليساي كانتور، ‌مسجد جامع، آب انبار مسجد جامع، مركز مطالعات ميراث فرهنگي مسجد جامع برگزار شد .
برچسب ها :
آثار طراحي شده، روي سي دي حداكثر تا هشتم بهمن ماه به كارشناسي پژوهش ارسال گردد.

در طراحي آثار استفاده از كليه نرم افزارهاي رايانه اي مجاز است.

طرح پيشنهادي جهت تهيه نشريه الكترونيك به پيوست ارسال مي گردد.

شركت كنندگان بايد در داخل سي دي حاوي اثر ، يك فايل متني ايجاد و مشخصات خود (نام،نام خانوادگي،كد دانش آموزي،نام مدرسه و...) را در آن تايپ نمايند.

از نفرات برتر در ايام الله دهه فجر تقدير به عمل خواهد آمد.

برچسب ها :

ترجيع بند اكثر شعارهاي مردم به جان آمده از ستم و طاغوت، " مرگ بر شاه" بود و مي دانستند كه " تا شاه كفن نشود، اين وطن وطن نشود" آنان با شعارهاي متعددي نفرت از طاغوت را به نمايش مي گذاشتند:

" مرگ بر اين سلطنت پهلوي"

" توپ، تانك، مسلسل ديگر اثر ندارد"          "شاه بجز خودكشي راه دگر ندارد"

" ايستادن در صف نفت حالا ديگه حرام است"         " لباس گرم بپوش كه كار شاه تمام است"

" مردم! رفتن شاه يه حقه سياسي است!"  " گول نخوريد نهضت ما اساسي است"

" نظام شاهنشاهي نابود بايد گردد"

" زندگي مصرفي معادل بردگي است"

 " نظام شاهنشاهي مظهر هر فساديست"

" شاه بايد برگردد"    " اعدام بايد گردد"

" مرگ بر اين سلطنت پر فريب"

" مردم ما بيدارند، از سلطنت بيزارند"

مردم از سويي نفرت و انزجار خود را از استبداد و طاغوت به نمايش مي گذاشتند و از سوي ديگر، اهداف متعالي خود را نيز به جهانيان اعلام مي كردند، آنان با شعارهايي چون:

- "الله اكبر"

- "لا اله الا الله"

-" يا حسين!"

- "حسين جان، حسين جان!"       "راهت ادامه دارد"

- "نهضت ما حسينيه"         "رهبر ما خمينيه"

ماهيت ديني و مذهبي قيام خود را متجلي مي كردند و حرف دل خود را چنين بيان مي كردند:

" پرچم، پرچم، پرچم خونين قرآن"        " در دست مجاهد مردان"

" تا خون مظلومان به جوش است"      " آواي عاشورا به گوش است"

" هر كس كه عدالت خواه است"         " از عدل علي آگاه است"

" اين منطق ثارالله است"        " بايد به هم ياري نمائيم"

" فتح اسلام در جهاد است"    " فتح مسلمان در اتحاد است"

با صراحت و قاطعيت و اطمينان و ايمان كامل مي گفتند:

" كار شاه تمام است"     " خميني امام است"

" استقلال و آزادي"

" جمهوري اسلامي "

" آخرين كلام است"

رهبري امام خميني(س) برجسته ترين نقطه قيام مردم در سال 57 بود. او كانون توجه عموم مردم و محور حركت چرخهاي انقلاب بود و همه تنها گوش به فرمان او بودند و در مسيري حركت مي كردند كه رهبر محبوبشان ترسيم مي كرد. اين مسئله در شعارهاي پرشور مردم بخوبي نمايان بود كه:

- "الله اكبر، خميني رهبر"

- " تا خون در رگ ماست، خميني رهبر ماست"

- "نهضت ما حسينيه، رهبر ما خمينيه"

- "ما همه سرباز توايم خميني، گوش به فرمان توايم خميني "

- "حزب فقط حزب الله، رهبر فقط روح الله"

يا

- "خميني آزاده، پيام عالي داده "   " كه نهضت ما قطعي است"

" پيروزي ما حتمي است"   " اگر نمايي تو استقامت"

" سكوت بيجا بود خيانت"

" برو تو اي بيگانه" " مگو دگر افسانه" " كه رهبر ما باشد" " خميني فرزانه" " بود به مهدي مريد و نايب" " شود بزودي امير و غالب"

يا مي گفتند:

" مجاهد بت شكن" " خميني قهرمان" " فرموده است اينچنين" " به ملت مسلمان" " بهترين عبادت" " به نزد خداوند" " مرگ بر شاه، مرگ بر شاه"

هر راهپيمايي نهايتا به درگيري با نيروهاي تا بن دندان مسلح رژيم مي انجاميد و جوانان بسياري چون لاله پرپر مي شدند ولي هر گلي كه پرپر مي شد، گلي ديگر مي شكفت و روزي ديگر و تظاهراتي ديگر در راه بود، مردم پيكر جوانان شهيد خود را به دوش مي گرفتند و دردمندانه مي سرودند:

" اي شاه خائن آواره گردي" " خاك وطن را ويرانه كردي" " كشتي جوانان وطن، آه و واويلا" " كردي هزاران تن كفن ، آه و واويلا" " مرگ بر شاه، مرگ بر شاه"

" اي شهيد حق آيم به سويت"      " بهشت موعود در پيش رويت"

" مادر نديده روي تو، الله اكبر"        " پدر نشسته سوگ تو، الله اكبر"

" مرگ بر شاه، مرگ بر شاه"

" زنده و جاويد باد ياد شهيدان ما"

يا مي گفتند:

" خون گرفته ايران را " " قزوين و خراسان را" " كشتند جوانان را" " حاميان قرآن را" " مرگ بر اين شاه، مرگ بر اين شاه!"

با اينكه مزدوران سنگدل رژيم شاه، به امر فرماندهان خود رگبار مسلسل را بي محابا بر روي مردم بي سلاح مي گشودند ولي ذره اي ترس از كشته شدن در دل پير و جوان و زن و مرد نبود. خطاب به رهبر محبوب خود فرياد مي زدند:

" خميني عزيزم، بگو تا خون بريزم"

" از جان خود گذشتيم"     " با خون خود نوشتيم"

" يا مرگ يا خميني"

در برابر تفنگ دژخيمان سينه را سپر مي كردند و با خشم انقلابي خطاب به آنان فرياد مي زدند:

" مي كشم، مي كشم آنكه برادرم كشت"

" توپ، تانك، مسلسل، ديگر اثر ندارد"  " حكومت نظامي ديگر ثمر ندارد"

" به مادرم بگوييد، ديگر پسر ندارد"

" اگر به كشتار خلق ادامه دهد اين شاه"

" جنگ مسلحانه به ياري روح الله" " سلطنت واژگون" " شاه را سرنگون" " مرگ بر شاه، مرگ بر شاه"

" توپ، تانك، مسلسل، ديگر اثر ندارد" " شاه بجز خودكشي راه دگر ندارد"

" واي اگر خميني حكم جهادم دهد"

" ارتش دنيا نتواند كه جوابم دهد"

" رهبرا رهبرا! ما را مسلح كنيد"

برچسب ها :
سينما كارت، نوعي كارت اعتباري است كه امكان خريد اعتباري بليت با تسهيلات از جمله تخفيف بليت و تهيه اين كالا با استفاده از اينترنت را براي علاقه مندان به سينما فراهم مي كند.

دارندگان سينما كارت مي توانند به عضويت باشگاه تماشاچيان سينماي ايران درآيند و دست اندركاران پخش و توليد فيلمهاي سينمايي نيز از طريق سينما كارت به ميزان فروش و تعداد تماشاگران فيلمها دست مي يابند.

اعتبار سينما كارت دو ساله و قابل تمديد است و پس از استفاده در پايان هر ماه يك نسخه صورتحساب از خريد و بدهي براي كاربران ارسال مي شود. اين كارت در مرحله اول، براي استفاده  از تماشاگران آثار شركت كننده در بيست و دومين جشنواره بين المللي فجر صادر شده و علاقه مندان مي توانند كارتهاي اعتباري سينما را از غرفه هاي فروش سالنهاي نمايش اين جشنواره در تهران تهيه كنند. اجراي طرح سينما كارت، در آينده در شهرستانها نيز گسترش خواهد يافت.

برچسب ها :

چه زيبا بود فرياد من و تو

 ميان كوچه ها در زير رگبار

صداي خشم بي اندازمان بود

تمام حرف هاي روي ديوار

چه زيبا بود بند وحدت ما

 كه با آن دست شب را بسته بوديم

به فكر پر زدن بوديم و رفتن

اگر چه مثل مرغي خسته بوديم

چه زيبا بود شب هايي كه لب ها

 پر از بوي گل ِ تكبير مي داد

شبي كه مشت هاي بسته ي ما

 به تنهايي حريف تير بودند

چه زيبا بود شب را خواب كردن

تمام برف ها را آب كردن

چه زيبا بود در تاريكي شب

 نگاهي بر گل ِ مهتاب كردن

چه زيبا بود و زيباتر  از آن ها

 كه يك امروز زيبا را بسازيم

همه با ياد آن هايي كه رفتند

بهار سبز فردا را بسازيم

 

برچسب ها :

در همين روز پرسنل نيروي هوايي و همافران در مدرسه علوي به ديدار امام خمين آمدند. حضرت امام طي بياناتي كوتاه به دولت بختيار هشدار دادند و چنين فرمودند: �اگر يك نفر از اين همافران با دست اين جلادان از بين برود ما همه آنها را به كيفر اعمالشان مي‌رسانيم�. ايشان گفتند: �جرم همافران و ساير ارتشيان كه فرار كرده‌اند اين است كه به ملت پيوسته‌اند. چرا از اين راه غلط و شيطاني عمال دستگاه رو گردان نيستند، چرا اراده ملت را ترك كرده راه صهيونيسم را در پيش گرفتند. ما كساني را كه از ارتشيان توبه كنند و برگردند، توبه همه آنها را با دل و جان قبول مي‌كنيم�.4

اخبار 13 بهمن 57 :

 آسوشيتد پرس: بختيار گفت: طرفداران آيت‌الله خميني مي‌توانند فرياد بزنند، غوغا كنند، توهين كنند، اين كار چيزي را ثابت نمي‌كند، اما اينكه چندين ميليون نفر براي استقبال از آيت‌الله به تهران آمدند، مبالغه‌آميز است. وي افزود: همچنان مشتاق ملاقات با ايشان است. 

 آسوشيتد پرس گزارش داد: امراي ارتش گفته‌اند كه اگر آيت‌الله خميني بر خلاف قانون اساسي اقدامي كند، ‌آنها دست به اقدام خواهند زد. 

برچسب ها :

 امام خميني در يك مصاحبه مطبوعاتي شركت كردند كه با ازدحام بي‌سابقه خبرنگاران داخلي و خارجي انجام گرفت، در اين مصاحبه مطبوعاتي آقايان صادق قطب‌زاده و ابراهيم يزدي سوالات خبرنگاران را به زبان‌هاي فرانسه و انگليسي ترجمه مي‌كردند.

امام خميني و اصلاح فرهنگ عمومي

- امام خميني در مورد دولت بختيار فرمودند: �دولت بختيار فاسد و غيرقانوني است و بايد كنار برود.... قانون اساسي كه تدوين شده به آراء عمومي گذاشته مي‌شود كه اگر مردم قبول كردند. رژيم جمهوري و قانون جمهوري خواهد بود�. راجع به اعضاي شوراي انقلاب گفتند: �شوراي انقلاب تعيين شده‌اند و دولت را به زودي معرفي خواهم كرد�.

ايشان اعلام كردند �تا زماني كه بختيار از نخست وزيري استعفا ندهد با وي ملاقات نخواهد كرد�، امام خميني افزودند �كه چنانچه بختيار �براي سركوبي ملت� نيروهاي اسراييلي را به ايران فرا خواند تكليف او را روشن خواهيم كرد�. رهبر كبير انقلاب از ارتش خواستند تا �دولت غاصب كنار برود تا مردم تكليفشان را با او معين كنند�.1

- حضرت امام خميني كاركنان و نويسندگان روزنامه اطلاعات را به حضور پذيرفتند ايشان طي سخنان كوتاهي بيان داشتند �اهل قلم وظيفه خطيري دارند و بايد هوشيار و مراقب باشند چرا كه يك كلمه به صورت مكتوب گاه مي‌تواند زيان‌بخش باشد�.  امام در پاسخ به سؤال يكي از نويسندگان روزنامه اطلاعات (عليرضا نوري‌زاده) در مورد آزادي مطبوعات در حكومت عدم اسلامي اظهار داشتند :چون اسلام ذيل آزادي و آزادگي است، پس �مطبوعات اسلامي� آزاد خواهند بود.

معظم له تأكيد كردند �سعي كنيد وقتي انقلاب ملت ما، يك انقلاب اسلامي است روزنامه شما نيز آينه‌اي باشد كه اين انقلاب را بازگو كند�.2

برچسب ها :

• صدها نفر از همافران و پرسنل نيروي هوايي و زميني در مدرسه علوي با امام خميني ديدار كردند. در اين ديدار نظاميان با شعار � ما همه سرباز توييم خميني – گوش به فرمان توييم خميني� وفاداري خويش را نسبت به امام امت ابراز داشتند.

كيهان 16/11/1357 ص 2

• امام خميني در 26 دي ماه در آستانه خروج شاه اعلام كردند كه � ما دولت را به همين زودي معرفي خواهيم‌كرد�(1) بعد از فرار شاه در پيامي به ملت ايران فرمودند كه �دولت موقت براي تهيه مقدمات انتخاب مجلس مؤسسان به زودي معرفي مي‌شود و به كار مشغول خواهد شد. وزارت‌خانه‌ها موظفند كه آنان را پذيرفته و با آن همكاري صميمانه كنند، اين جانب به صلاح وزراي غيرقانوني مي‌دانم كه بركناري خود را اعلام كنند و خود را در مسير ملت قرار دهند�.

• ايشان در روز 12 بهمن در بهشت زهرا به ملت نويد دادند كه �من دولت تعيين مي‌كنم، من به پشتيباني اين ملت دولت تعيين مي‌كنم�(2) �حضرت امام در جلسه مهمي كه در شب پانزده بهمن ماه با اعضاي شوراي انقلاب داشتند و تا ساعت 23 شب ادامه يافت، نخست وزيري بازرگان تصويب گرديد. و صبح روز پانزدهم بهمن اين خبر از سوي يكي از اعضاي بيت‌ امام منتشر شد�. (3)

1ـ صحيفه امام ، جلد 5 ، ص 485

2ـ صحيفه امام ، جد 6 ، ص 14

3ـ اطلاعات 15/11/1357 ، ص 2 

• دكتر محمد مفتح يكي از نزديكان امام خميني شايعه ملاقات بين بختيار با امام خميني و هم چنين ملاقات ميان مهندس بازرگان و بختيار را قويا تكذيب كرد.

( كيهان 16/11/1357)

برچسب ها :
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 260873
تعداد نوشته ها : 199
تعداد نظرات : 4
Rss